Lennart och lantbruket

Lennart är en hyvens kille! Det är inte vilken Lennart som helst utan nu talar jag om Lennart Persson som är en lantbrukare i Vallsta. Det är till och med så här att denne Lennart Persson gör ett så utmärkt arbete att jag bara kände att jag måste skriva ett inlägg i bloggen om just honom!  

 

Mitt liv det är mitt lantbruk! Jag har gått ifrån att vara en månskensbonde till att vara en heltidsbonde. Det var inte lätt men man måste våga följa sina drömmar. Nu visste jag att jag hade all nödvändig support i denne lantbrukare i Vallsta. Tack Lennart för att du finns till och gjorde drömmen möjlig! Vissa går till en livscoach eller får psykologisk rådgivning. Jag får lantbrukscoachning av Lennart Persson och detta är något som inte bara jag haft nytta av. I sista änden är det konsumenterna som får glädje av det här för jag har både kor i mjölkproduktion och föder också upp kalvar. På min gård har djuren det väldigt fint och bra och mina konsumenter skulle bli upprörda om det en dag inte skulle finnas svensk mjölk från min gård eller svenskt kött på tallriken. Det är tack vare Lennart Persson som ger mig all den hjälp jag är i behov av, som konsumenterna får det de efterfrågar. Det behövs fler människor som vågar leva sina drömmar och de som väljer att göra det här i mina trakter kan behöva en hjälpande hand av denna lantbrukare i Vallsta. Så hör av er till Lennart Persson när ni har frågor eller problem som uppstår som är relaterade till era lantbruk. Nu ser jag här att klockan tickar på, det är alltid mycket att göra så tyvärr måste jag avrunda det här inlägget nu för att utfordra djuren.