Hoka Bygg & Anläggning

Hej på er och välkomna till den här bloggen som säkert en och annan av er redan brukar läsa i. Till er nya läsare ska jag säga att jag använder bloggen som en kanal för att få berätta om min husrenovering och de företag jag kommer i kontakt med som hjälper mig att renovera så det blir som jag vill ha det. Det kan ju vara nån av er läsare som också behöver få hjälp inom byggservice i Kristianstad? Idag ska jag tala mer er om ett företag som heter Hoka Bygg & Anläggning för det är det här företaget som alldeles nyss avslutat köksrenoveringen. 

 

Jag hörde mig för både bland arbetskamrater men också hos några vänner som i likhet med mig nyligen köpt hus när det var dags att renovera köket. Jag ville höra med dem om de kunde rekommendera något företag som kunde vara behjälpliga inom byggservice i Kristianstad. En vän till mig berättade att han anlitat Hoka Bygg & Anläggning för ett altanbygge och han var mycket nöjd med det här företaget. Jag fick själv se altanen och blev imponerad. Min vän rekommenderade mig att anlita detta företag vilket jag också gjorde. Nu när köket är färdigt är jag är djupt imponerad av hur tjusigt det är men framförallt blev ett väldigt praktiskt kök att arbeta i till skillnad mot förut. Jag tycker att Hoka Bygg & Anläggning är ett exempel på en riktigt bra byggfirma vars snickare kan hjälpa till med det allra mesta inom byggservice i Kristianstad till en rimlig kostnad. Jag rekommenderar er som planerar någon renovering eller bygge att ta kontakt med det här företaget för att få reda på mer om hur de kan hjälpa just er!