En rörmokare för dig i Luleå

God morgon, god morgon alla mina kära läsare och välkomna hit igen. Jag hoppas att alla ni som läser det här känner att ni mår bra och tycker det ska bli spännande att få se vad det är som jag ska berätta om idag. Det kommer att handla om ett företag som heter Pitholms Rör AB. De kan hjälpa till med det allra mesta när det gäller arbeten inom VVS som kräver en rörmokare i Luleå.  

 

Jag har fått en helt fantastisk hjälp av dem när jag slog på stort och bestämde mig för att renovera både köket och badrummet samtidigt. På ett sätt var det lite opraktiskt att både köket och badrummet renoverades samtidigt för det var några dygn som jag inte kunde vare sig duscha eller laga mat, men å andra sidan har allting blivit helt super nu när det är klart så det var ändå värt besväret. Pitholms Rör AB utförde alla rördragningar och även vissa installationer och det är som sagt riktiga proffs som jobbar på det här företaget vilket förstås är viktigt när det är våtutrymmen som renoveras. Jag är djupt imponerad av dessa rörmokare i Luleå som när de kom hem till mig arbetade oerhört effektivt och professionellt men trots detta hade tid till att även se de små detaljerna. Det ska ju inte bara vara praktiskt med nya rör och dylikt, det måste vara estetiskt tilltalande också. Resultatet av att de har varit här är helt enastående, och jag kan inte tänka mig något annat utan att även ni läsare som behöver en rörmokare i Luleå kommer att bli precis lika belåtna som jag om ni bestämmer er för att anlita Pitholms Rör AB.